100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Bruxelles

Bruxelles – Seværdigheder

Seværdigheder i Bruxelles:

Bruxelles tilbyder en masse muligheder for dem der tager på studietur hertil. Byen er hyggelig og ganske overskuelig og efter et besøg hos EU-institutionerne, så kan de andre seværdigheder i Bruxelles blive besøgt:

  • Grand-Place (Grote Markt): Nyd fortovscafeerne på en af Belgiens største attraktioner. Denne smukke plads er omgivet af bygninger fra slutningen af 1600-tallet i en blanding af både renæssance og barok stil.
  • Manneken Pis: Bruxelles berømte statue af den tissende dreng.
  • Europa-Parlamentet: Besøg Europa-Parlamentet i Bruxelles og lær omkring deres arbejde. Der er mulighed for at se plenarsalen samt få en guidet forklaring (håndholdte multimedie-guide) som forklarer arbejdet og EUs historie. Desuden kan der tilbydes rollespil hvor gruppen selv optræder som parlamentsmedlem. Europa-Parlamentet.
  • Det Belgiske Tegneseriecenter: En hyldest til den stolte belgiske tradition for tegneserier med bl.a. Tintin og Asterix.
  • Det Royale Palads (Koningsplein): Paladset er tidligere officiel bolig for den belgiske kongefamilie. Her kan vagtskiftet nydes hver dag kl. 14.30. Rundt om paladset er der flere eksempler på bygninger i neoklassisk stil.
  • Rådhuset i Bruxelles: Et meget fint eksempel på gotisk arkitektur. Der er en fantastisk udsigt over hele Bruxelles fra rådhusets 96m høje tårn.
  • Atomium: Et af Bruxelles mest berømte varetegn. Bygningen er lavet til Verdensudstillingen i 1958 og forestiller et molekule af jern forstørret 165 millioner gange. Atomium.
  • Royal Museums of Fine Arts: To museer på samme sted. Det ene blev grundlagt af Napoleon og har en af verdens bedste samlinger af flamsk kunst mens det andet fokuserer på moderne kunst.
  • Shopping: Prøv Bruxelles store loppemarked Jeu de Balle Flea Market eller kig efter mode og fashion på de tre Gallerier; Galeries Saint Hubert, Galeries du Roi og Galeries de la Reine. Belgisk chokolade er verdensberømt og vil være en fin gave til dem der venter derhjemme.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Bruxelles samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk