100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Bruxelles

Grupperejser Bruxelles

Billig grupperejse til Bruxelles

Bruxelles er hovedstaden i Belgien, men byen betegnes også som hele Europas hovedstad. Her findes en række af EU-institutionerne med den berømte Berlaymont-bygning, der huser EU-kommissionen samt EU-parlamentet ved Parc Léopold. Det gør byen til et ideelt rejsemål for både grupperejser eller studierejser og et ophold i Bruxelles kan nemt kombineres med et besøg andre steder i Belgien eller en kombination af både Bruxelles og Amsterdam. Vi sørger for en billig grupperejse til Bruxelles – med prisgaranti.

Seværdigheder

Bruxelles hører ikke til blandt Europas største hovedstæder. Men der er alligevel en masse muligheder for dem der tager på studietur til Bruxelles. Byen er hyggelig og ganske overskuelig med godt en million indbyggere. Efter et besøg hos EU-institutionerne, så kan andre af Bruxelles seværdigheder besøges, herunder Grand-Place, der er en af Europas smukkeste pladser, Det belgiske tegneseriecenter (mange berømte tegneserier er skabt af belgiske tegnere, bla. Tintin) samt fontænen Manneken Pis, hvor turister flokkes for at fotogafere den lille, nøgne, tissende dreng.

Belgien og Bruxelles er et studierejsemål, hvor faglige programmer af social, økonomisk og politisk interesse er i top – et oplagt rejsemål for en skolerejse eller studietur – specielt indenfor det samfundsfaglige område. Det er let at sammensætte et spændende fagligt program på rejsen til Bruxelles.

Billig grupperejse til Bruxelles:

Vi tilbyder billig grupperejse til Bruxelles med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Bruxelles, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange museer, besøg i Europa-parlamentet, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Bruxelles.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Bruxelles som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Bruxelles

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Bruxelles i både høj- og lavsæson, samt med fly og bus. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Bruxelles 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.498

kr. 1.648

kr. 1.498

70 personer

kr. 1.398

kr. 1.548

kr. 1.398

Ekstra nat

fra kr. 258

fra kr. 298

fra kr. 258

Rutebus til Bruxelles 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.498

kr. 1.648

kr. 1.498

Ekstra nat

fra kr. 258

fra kr. 298

fra kr. 258

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Bruxelles på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Flyrejse til Bruxelles 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.498

kr. 1.798

kr. 1.498

Ekstra nat

kr. 258

kr. 298

kr. 258

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden
Billig overnatning i Bruxelles

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Bruxelles. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier. Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores dygtige partner i Bruxelles har kontakt med mange af byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser anbefaler vi blandt andet følgende hoteller til billig overnatning i Bruxelles:

Les Ecrins Résidence: 
Les Ecrins Résidence ligger fuldstændig centralt ved det gamle fiskemarked og med 5 min til Grand Place og ved metro St Catherine. Alle værelser har eget bad og toilet. Typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Les Ecrins Résidence

Brxxl 5 City Centre Hostel: 
Dette hostel ligger også fuldstændig centralt i Bruxelles. Alle værelser har eget bad og toilet, fladskærmstv og airconditioning. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, WIFI og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Brxxl 5 City Centre Hostel

Train Hostel: 
Dette hostel ligger lige ved togstationen og er supersmart opbygget i bland andet togvogne. Alle værelser har eget bad og toilet, WIFI og toiletartikler. Typisk bor der 6-9 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, WIFI og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Train Hostel

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel MEININGER Brussels City Center: 
Meininger hotel er et fint 3 stjernet hotel i et af de mest populære områder i Bruxelles og med cirka 1,5 km til Grand Place. Mange af byens seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet ligger metrostationen Graaf van Vlaanderen. Værelserne har fladskærm, gratis WIFI samt eget badeværelse. På hotellet er der bar, lounge og en udendørs terrasse.

Hjemmeside: Hotel MEININGER Brussels City Center

NH Brussels Grand Place Arenberg: 
NH Brussels Grand Place Arenberg er et dejligt 4 stjernet hotel i absolut centrum af Bruxelles med 5 min til Grand Place. Herfra kan de fleste af byens seværdigheder nås til fods. Værelserne har balkon, airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI og minibar. På hotellet er der “openbar” i lobbyen og fine mødefaciliteter.

Hjemmeside: NH Brussels Grand Place Arenberg

Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire: 
Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire er et godt 4 stjernet hotel i absolut centrum af Bruxelles lige ved Grand Place. De fleste af byens seværdigheder kan nås til fods. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der fitness, jet-stream pool, hammam, gourmetbar med brasserie, lækre mødefaciliteter og udendørs terrasse.

Hjemmeside: Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire

 

Seværdigheder i Bruxelles:

Bruxelles tilbyder en masse muligheder for dem der tager på studietur hertil. Byen er hyggelig og ganske overskuelig og efter et besøg hos EU-institutionerne, så kan de andre seværdigheder i Bruxelles blive besøgt:

 • Grand-Place (Grote Markt): Nyd fortovscafeerne på en af Belgiens største attraktioner. Denne smukke plads er omgivet af bygninger fra slutningen af 1600-tallet i en blanding af både renæssance og barok stil.
 • Manneken Pis: Bruxelles berømte statue af den tissende dreng.
 • Europa-Parlamentet: Besøg Europa-Parlamentet i Bruxelles og lær omkring deres arbejde. Der er mulighed for at se plenarsalen samt få en guidet forklaring (håndholdte multimedie-guide) som forklarer arbejdet og EUs historie. Desuden kan der tilbydes rollespil hvor gruppen selv optræder som parlamentsmedlem. Europa-Parlamentet.
 • Det Belgiske Tegneseriecenter: En hyldest til den stolte belgiske tradition for tegneserier med bl.a. Tintin og Asterix.
 • Det Royale Palads (Koningsplein): Paladset er tidligere officiel bolig for den belgiske kongefamilie. Her kan vagtskiftet nydes hver dag kl. 14.30. Rundt om paladset er der flere eksempler på bygninger i neoklassisk stil.
 • Rådhuset i Bruxelles: Et meget fint eksempel på gotisk arkitektur. Der er en fantastisk udsigt over hele Bruxelles fra rådhusets 96m høje tårn.
 • Atomium: Et af Bruxelles mest berømte varetegn. Bygningen er lavet til Verdensudstillingen i 1958 og forestiller et molekule af jern forstørret 165 millioner gange. Atomium.
 • Royal Museums of Fine Arts: To museer på samme sted. Det ene blev grundlagt af Napoleon og har en af verdens bedste samlinger af flamsk kunst mens det andet fokuserer på moderne kunst.
 • Shopping: Prøv Bruxelles store loppemarked Jeu de Balle Flea Market eller kig efter mode og fashion på de tre Gallerier; Galeries Saint Hubert, Galeries du Roi og Galeries de la Reine. Belgisk chokolade er verdensberømt og vil være en fin gave til dem der venter derhjemme.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Bruxelles samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Bruxelles

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Bruxelles kan være for en vellykket grupperejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Belgien. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i Bruxelles og andre belgiske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Bruxelles. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk eller fransk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Belgien
 • Foredrag om indvandrerproblematikken med fokus på både selve Bruxelles og Belgien.
 • Byrundtur med fokus på 2. verdenskrig.
 • Foredrag om Bruxelles økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Bruxelles kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen har mange muligheder for at tilbyde et meget alsidigt program som både peger tilbage på fortiden og frem mod fremtiden:

Historie:

 • Guidede byrundture til fods og/eller bus: Vi tilbyder dansktalende guider og turen kan fokusere på et emne som I måtte ønske. Eksempelvis: Bruxelles rolle i Europa, arkitektur, Belgien som brutal kolonimagt, Belgien og Bruxelles berøring med både 1. og 2. Verdenskrig.
 • Tur ud til Waterloo, hvor englænderne standsede Napoleon. Waterloo ligger cirka 15km syd for Bruxelles og har to vigtige museer tilknyttet www.waterloo1815.be
 • Royal Museum For Central Africa: Det genåbner i 2018 og har fokus på Belgiens tid som kolonimagt i Afrika  www.africamuseum.be
 • Royal Museum of Army and Military History: Blandt verdens største militær-museer og indeholder over 100.000 genstande fra de krige som Belgien har været en del af: fra middelalderen over krigene mod Napoleon og begge verdenskrige www.warheritage.be
 • Horta Museum: Art Nouveau når det er bedst www.hortamuseum.be
 • Bruxelles Vintage Marked: Find vintage, secondhand og designertøj her brusselsvintagemarket.be

Kunst og kultur:

 • Magritte Museum – Royal museums of Fine Arts: Beliggende i absolut centrum med en meget fin samling af moderne kunst. Med både faste og skiftende udstillinger www.fine-arts-museum.be
 • Besøg Bruxelles centrale og mest berømte plads Grand Place omgivet af smukke bygninger fra slutningen af 1600-tallet i en blanding af både renæssance og barok stil.
 • Det Belgiske Tegneseriecenter: En hyldest til den stolte belgiske tradition for tegneserier med bl.a. Tintin og Asterix www.comicscenter.net
 • Bozar – Center for Fine Arts: www.bozar.be
 • MIMA the Millennium Iconoclast Museum of Art Museum: Ligger i et gammelt bryggeri og har en del Street Art www.mimamuseum.eu

Samfundsfag:

 • Bruxelles betragtes ofte som EUs magtcentrum: Se her d mange forskellige EU institutioner.
 • Besøg Europa-Parlamentet i Bruxelles og lær omkring deres arbejde. Der er mulighed for at se plenarsalen samt få en guidet forklaring (håndholdte multimedie-guide) som forklarer arbejdet og EUs historie. Desuden kan der tilbydes rollespil hvor gruppen selv optræder som parlamentsmedlem. Europa-Parlamentet.
 • Besøg den danske repræsentation ved NATOs hovedkvarter i Bruxelles www.danato.um.dk
 • Byrundtur med fokus på eksempelvis indvandring, økonomi, Bruxelles placering i en europæisk sammenhæng m.v.
 • Diverse virksomhedsbesøg: det kan være store etablerede virksomheder eller mindre iværksætterfirmaer.

Design og arkitektur:

 • Atomium: Et af Bruxelles mest berømte varetegn. Bygningen er lavet til Verdensudstillingen i 1958 og forestiller et molekule af jern forstørret 165 millioner gange. Atomium.
 • Rundture med  guide med fokus på arkitektur: Grand Place, Rådhuset, Det Royale Palads.
 • ADAM: Bruxelles design museum med fokus på plastik. Her er over 2000 plastik objekter fra almindelige brugsgenstande til kunstværker www.adamuseum.be
 • Autoworld: Museum med over 250 køretøjer samt løbende nye udstillinger www.autoworld.be
 • Trainworld: Udforsk jernbanens historie samt et skue mod fremtidens tog www.trainworld.be

Naturvidenskab:

 • Atomium: Et af Bruxelles mest berømte varetegn. Bygningen er lavet til Verdensudstillingen i 1958 og forestiller et molekule af jern forstørret 165 millioner gange Atomium.
 • Naturvidenskabeligt Museum: Med skelet af dinosaur, evolution, menneskets udvikling m.v. www.naturalsciences.be
 • Minin-Europa: Ved siden af Atomium kan der slappes her www.minieurope.com
 • Technopolis i Mechelen: Mindre end en times kørsel fra Bruxelles ligger Techopolis. Det er et interaktivt univers fyldt med muligheder for at afprøve forskellige videnskabelige grene. Prøv eksempelvis Virtuel Reality, land et fly, styr en robot, leg med lyd og lys samt meget mere www.technopolis.be

Musik:

 • MIM – Musical Instruments Museum: Placeret i en bygning i smukkeste Art Nouveau stil findes en samling af over 9000 instrumenter. Oplev denne verden af musik! www.mim.be

 Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Bruxelles, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk