100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Dresden

Dresden – Hoteller

Billig overnatning i Dresden

Vi kan tilbyde mange former for billig overnatning i Dresden. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tysklands største og bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Dresden:

A&O Dresden Hauptbahnhof: 
Dette hostel ligger i centrum af Dresden tæt ved hovedbanegården. Der er WIFI, bar og lounge-område. Hostellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: A&O Dresden Hauptbahnhof

Hostel Mondpalast Dresden: 
Hostel Mondpalast Dresden ligger centralt i Dresden-Neustadt. Det er et ungt og hipt område. med cafeer, barer og restauranter. Der er WIFI, bar og køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder både værelser med og uden eget bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Mondpalast Dresden

Hostel Lollis Homestay: 
Hostel Lollis Homestay ligger også i det centrale område Dresden-Neustadt. Det er et ungt og hipt område. med cafeer, barer og restauranter. Der er WIFI og køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder værelser med delt bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Lollis Homestay 

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Ibis Dresden:
Det tre-stjernede Hotel Ibis Dresden ligger i absolut centrum af Dresden. De fleste af Dresdens seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet er der mulighed for offentlig transport. Værelserne har airconditioning, fladskærm og gratis WIFI. På hotellet er der snack-bar. Dette hotel er perfekt til voksengrupper der gerne vil bo fuldstændig centralt.

Hjemmeside: Hotel Ibis Dresden

Leonardo Hotel Dresden Altstad:
Det tre-stjernede Leonardo Hotel Dresden Altstad ligger centralt med cirka 1 km til den gamle bydel. Det er herfra nemt at komme til alle Dresdensseværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, telefon og bord. På hotellet er der restaurant, bar, mødefaciliteter  og en udendørs terrasse.

Hjemmeside: Leonardo Hotel Dresden Altstad

NH Collection Dresden Altmarkt :
NH Collection Dresden Altmarkt er et 4-stjernet hotel i absolut centrum af den gamle bydel af Dresden. Det er herfra nemt at komme til alle Dresdens seværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, bord og minibar. På hotellet er der restaurant, bar, fitness, wellness og gode mødefaciliteter.

Hjemmeside: NH Collection Dresden Altmarkt

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk