100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Dresden

Grupperejser Dresden

Billig grupperejse til Dresden

Dresden er en by, der skal opleves, hvis I godt kan lide tysk kultur – kombiner en tur til Dresden med en tur til Berlin, da der kun er 160 kilometer mellem de to byer. Vi sørger for en billig grupperejse til Dresden – med prisgaranti.

Attraktioner

Byen er især kendt for de allieredes bombardement under Anden Verdenskrig, hvor flere af byens vartegn blev ødelagt. Efter krigen blev disse genopbygget i original stil, og I har derfor muligheden for at opleve de berømte bygningsværker Frauenkirche, Zwinger og Schloss Pillnitz, når turen går til Dresden.

Opera

Dresden er også en by, hvor opera kan opleves, og det er både en fryd for øret og ikke mindst øjet. Semperoper skal efter sigende være et af verdens smukkeste musikteatre. Fra parkanlægget på Brühlsche Terrasse, har I et flot udsyn over Elben og Neustadt.

Julemarked

Planlægger I en forlænget weekend i december måned, er Dresden en oplagt mulighed, da I her kan finde Tysklands ældste julemarked. Nyd den tyske højtid og smag på nogle af specialiteterne, Glühwein, julekager, varme kastanjer eller den helt særlige Dresden-julekage, Christstollen.

Billig grupperejse til Dresden:

Vi tilbyder billig grupperejse til Dresden med fly, bus og tog. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Dresden, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på den gamle bydel, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Dresden. Turen kan eventuelt kombineres med Berlin eller Prag.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Dresden som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Dresden

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Dresden i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Dresden 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.098

kr. 1.298

kr. 1.098

70 personer

kr. 998

kr. 1.348

kr. 998

Ekstra nat

fra kr. 178

fra kr. 198

fra kr. 178

Rutebus til Dresden 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 998

kr. 1.198

kr. 998

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 178

fra kr. 158

Inkluderet i prisen
 • Transport med bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Dresden

Vi kan tilbyde mange former for billig overnatning i Dresden. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tysklands største og bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Dresden:

A&O Dresden Hauptbahnhof: 
Dette hostel ligger i centrum af Dresden tæt ved hovedbanegården. Der er WIFI, bar og lounge-område. Hostellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: A&O Dresden Hauptbahnhof

Hostel Mondpalast Dresden: 
Hostel Mondpalast Dresden ligger centralt i Dresden-Neustadt. Det er et ungt og hipt område. med cafeer, barer og restauranter. Der er WIFI, bar og køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder både værelser med og uden eget bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Mondpalast Dresden

Hostel Lollis Homestay: 
Hostel Lollis Homestay ligger også i det centrale område Dresden-Neustadt. Det er et ungt og hipt område. med cafeer, barer og restauranter. Der er WIFI og køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder værelser med delt bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Lollis Homestay 

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Ibis Dresden:
Det tre-stjernede Hotel Ibis Dresden ligger i absolut centrum af Dresden. De fleste af Dresdens seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet er der mulighed for offentlig transport. Værelserne har airconditioning, fladskærm og gratis WIFI. På hotellet er der snack-bar. Dette hotel er perfekt til voksengrupper der gerne vil bo fuldstændig centralt.

Hjemmeside: Hotel Ibis Dresden

Leonardo Hotel Dresden Altstad:
Det tre-stjernede Leonardo Hotel Dresden Altstad ligger centralt med cirka 1 km til den gamle bydel. Det er herfra nemt at komme til alle Dresdensseværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, telefon og bord. På hotellet er der restaurant, bar, mødefaciliteter  og en udendørs terrasse.

Hjemmeside: Leonardo Hotel Dresden Altstad

NH Collection Dresden Altmarkt :
NH Collection Dresden Altmarkt er et 4-stjernet hotel i absolut centrum af den gamle bydel af Dresden. Det er herfra nemt at komme til alle Dresdens seværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, bord og minibar. På hotellet er der restaurant, bar, fitness, wellness og gode mødefaciliteter.

Hjemmeside: NH Collection Dresden Altmarkt

Seværdigheder i Dresden:

Dresden er en by, der skal opleves, hvis I godt kan lide tysk kultur. Byen er især kendt for de allieredes bombardement under Anden Verdenskrig, hvor flere af byens vartegn blev ødelagt. Men efter krigen blev disse genopbygget i original stil og kan nu opleves. Det vil være oplagt at kombinere et besøg i Dresden med en tur til Berlin. Her er nogle af de seværdigheder i Dresden som kan anbefales:

 • Dresden Frauenkirche: Kirken blev færdiggjort i 1743 og betragtes som en af Europas smukkeste kirker i barok stil. Frauenkirche blev fuldstændig ødelagt af de allierede i 1945. Alt blev gemt og katalogiseret og efter Tysklands genforening blev kirken hurtigt genopbygget. På toppen af kirken står et guldkors skænket af England som tegn på forsoning.
 • Neumarkt: Det historiske centrum af Dresden blev næsten total ødelagt i 1945 da de allierede begyndte en omfattende bombning af byen. Der arbejdes nu med at bringe området tilbage til sit oprindelige udtryk, hvilket startede med genopbygningen af Frauenkirche.
 • Dresdens Theaterplatz: En af Tysklands fineste pladser som domineres af Dresdens operahus Semperoper. Man kan få en guidet tur i operaen eller endnu bedre: tag til en forestilling.
 • Zwinger: Zwinger er et helt fantastisk barok palads og betragtes som et af Tysklands fineste. Det huser et museumskompleks med den berømte porcelænssamling samt en zoologisk og historisk del.
 • Dresden Transport Museum: Se de historiske transportmidler herunder flyvemaskiner, dampmaskiner, biler og motorcykler. Tæt herved er Bundeswehr Military History Museum som er det tyske forsvars museum.
 • Albertinum: Dette flotte bygningsværk rummer en imponerende samling af verdensklasse kunst.
 • Den Gyldne Rytter og det Japanske Palads: Den gyldne rytter står i Dresdens Neustadt og er blevet et symbol for byen. Den forestiller Augustus den Stærke som sloges mod svenskerne samt hemmeligholdte hvordan porcelæn blev fremstillet (dengang betegnet som det hvide guld). Her er også det Japanske Palads som tidligere husede den store porcelænssamling.
 • Schloss Pillnitz: Det flotte kinesisk inspirerede slot som blev opført af Augustus den Stærke. Slottet rummer idag et museum for kunsthåndværk. Den engelske have er også et besøg værd.
 • Berlin: Endags tur til Berlin
 • Teplice: Endags tur til kurbyen Teplice i Tjekkiet.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Dresden samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Dresden

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Dresden kan være for en vellykket grupperejse og studietur. Derfor kan vi tilbyde et varieret fagligt program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi har igennem mange års erfaring oparbejdet et godt og solidt samarbejde med en af Tysklands mest seriøse og bedste partner. Det gør os i stand til at tilbyde næsten alle former for arrangementer i Dresden og andre byer i Tyskland. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så hjælper vi også med det:

Vigtigt: besøg på virksomheder skal bestilles i rigtig god tid og vi anbefaler derfor, at dette gøres sammen med bestilling af selve rejsen og senest 3 måneder før afrejse.

Vi gør alt for at opfylde jeres ønsker men virksomhedsbesøg er ofte underlagt en række begrænsinger:

 • Virksomhederne kan ofte først endeligt bekræfte besøget 2-3 uger før ankomst.
 • Der kan ske ændringer lige til besøgets afholdelse.
 • Det kan tage lang tid at få svar fra virksomheden.
 • Besøget skal have faglig relevans for gruppen.
 • Mange virksomheder har skræppe restriktioner på fremvisning af deres produktion og det kan medføre at det mere vil være et oplæg omkring virksomheden som fremvises.
Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Dresden. Her er nogle af mulighederne:

 • Rundtur og måske forestilling i den verdensberømte opera Dresden Semperoper: www.semperoper.de
 • Landbrug udenfor Dresden
 • Den berømte porcelænsfabrik Staatliche Porzellan Manufaktur Meissen: www.meissen.com/de/
 • Dinosaurparken Saurierpark: www.saurierpark.de
 • Dresdens berømte julemarked
 • Endagstur til Berlin, hvor eksempelvis det Olympiske Stadion, BMW, bryggeri eller andre virksomheder kan besøges.
 • Endagstur til Prag hvor eksempelvis besøg i Teplice og aktiv ferie i Cesky Raj kan kombineres.
Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk eller tysk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet.
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Tyskland.
 • Foredrag om ddet uhyrlige bombardement af Dresden under 2. verdenskrig.
 • Foredrag om tiden under kommunismen.
 • Guidet byrundtur med fokus på byens smukke gamle del som er blevet genopbygget.
Anbefalede fagområder

Dresden kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen har alle muligheder for at tilbyde et meget alsidigt program for faglige besøg i Dresden.

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Dresden, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk