100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Rom

Grupperejser Rom

Grupperejse til Rom

Tag på studietur eller grupperejse til Rom, den evige stad som byder på store kulturelle oplevelser, arkitektur i verdensklasse og et festligt natteliv. Vi sørger for en billig grupperejse til Rom – med prisgaranti.

Rom er hovedstad i Italien og landets største by med næsten 3 millioner indbyggere. Byen er beliggende i den centralvestlige del af Italien, der hvor floden Aniene løber sammen med Tiberen. I Rom findes også Vatikanstaten (verdens mindste nation), som er hjemsted for paven og den romersk-katolske kirke.

Attraktioner

Rom blev ikke bygget på én dag og selvom alle veje fører dertil, så er byen så fyldt med vidunderlige seværdigheder, kunst og arkitektur, kulturelle udstillinger og meget mere, at byen vil gentage med at forbløffe dig. For blot at nævne nogle få seværdigheder; Pantheon, Trevi Fontænen, Piazza Navona, Colosseum, Sankt Peterskirken, Forum Romanum, Campo de’Fiori.

Rom er fascinerende og altid et godt udgangspunkt for en vellykket studierejse eller gruppetur.

Vi skræddersyr jeres firmarejse, studietur eller grupperejse til Rom, så den passer perfekt til jeres behov. Hos os får I personlig service, kvalitet, lave priser og stor faglig ekspertise. Tøv ikke med at få et tilbud fra os – det er helt gratis og ganske uforpligtende.

Billig grupperejse til Rom:

Vi tilbyder billig grupperejse til Rom med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Rom, eksempelvis guidede ture rundt i byen, tur til Pantheon, Colosseum, Den Spanske Trappe, tur til Pompeii og Vesuv, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Rom.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Rom som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Rom

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Rom i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Rom på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund og Aalborg mod tillæg.

Flyrejse til Rom 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 2.248

kr. 2.398

kr. 2.248

Ekstra nat

kr. 238

kr. 258

kr. 238

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Rom

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Rom. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Italiens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Rom:

Hostel Generator Rome: 
Generator Rome er et design-hostel i absolut centrum af Rom, lige ved siden af Termini togstation og med en kort gåtur til Colosseum. Der er også metro station tæt ved. Generator Rome har lækkert fællesområde, cafe, bar og gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Generator Rome

Hostel Yellow Rome: 
Hostel Yellow Rome ligger i den centrale del af Rom, tæt ved Termini togstation og med en kortere gåtur til Colosseum. Metrostationen Castro Pretorio ligger lige ved siden af og fører dig lidt rundt til alle Roms seværdigheder. Hostellet har lækkert fællesområde, musikscene, cafe og restaurant samt gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Yellow Rome

Hostel Yellow Rome: 
Hostel Yellow Rome ligger i den centrale del af Rom, tæt ved Termini togstation og med en kortere gåtur til Colosseum. Metrostationen Castro Pretorio ligger lige ved siden af og fører dig lidt rundt til alle Roms seværdigheder. Hostellet har lækkert fællesområde, musikscene, cafe og restaurant samt gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Yellow Rome

Hotel Center: 
Hotel Center ligger lige ved Termini togstation med en kort gåtur til Colosseum. Det er altså en placering i absolut centrum af Rom. Hotellet tilbyder alle værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Hostel Center er et rigtig godt bud på god men billig overnatning i Rom.

Hjemmeside: Hotel Center Rome

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Arenula: 
Hotel Arenula ligger i centrum af Rom med kort gåafstand til Pantheon og Campo Di´ Fiori. Der er også kort afstand til Forum Romanum, Colosseum og Piazza Navona. Alle værelserne har eget bad og toilet, tv, WIFI og aircondition. På hotellet er der mødefaciliteter og mulighed for roomservice. Dette hotel er ideelt til grupper hvor budgettet er begrænset, men hvor der stadig ønskes overnatning i dobbeltværelser med yderst central beliggenhed.

Hjemmeside: Hotel Arenula

Best Western Plus Hotel Universo: 
Det 4-stjernde Best Western Universo ligger i centrum af Rom, tæt ved Termini stationen. Herfra er der kort til mange af Roms seværdigheder ligesom Termini metrostation er lige ved hotellet. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, airconditioning og minibar. På hotellet er der restaurant, fitness-center og gode mødefaciliteter. Dette hotel er perfekt til en grupperejse med et større budget og hvor kvalitet og beliggenhed er vigtigt ligesom det er perfekt til en firmarejse hvor gode mødefaciliteter er nødvendige.

Hjemmeside: Best Western Plus Hotel Universo

Hotel Navona Palace 
Det 5-stjernde Hotel Navona Palace ligger i absolut centrum af Rom, tæt ved den berømte Piazza Navona. Herfra er der gåafstand til mange af Roms seværdigheder og i selve området er der masser af gode hyggelige restauranter og cafeer. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, airconditioning og roomservice. På hotellet er der fitness-område, spa-og wellness samt mulighed for at benytte mødefaciliteter. Dette hotel er perfekt til en grupperejse med et stort budget og hvor kvalitet og beliggenhed er yderst vigtigt. Her kan man virkelig nyde alle Roms muligheder.

Hjemmeside: Hotel Navona Palace

Seværdigheder i Rom:

Rom blev ikke bygget på én dag og selvom alle veje fører dertil, så er byen så fyldt med vidunderlige seværdigheder, kunst og arkitektur, kulturelle udstillinger og meget mere, at byen vil gentage med at forbløffe dig. Rom dækker de fleste ønsker og behov for grupperejser. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Rom:

 • Colosseum: Roms mest berømte og mest besøgte seværdighed. Dette store amfiteater havde plads til 55.000 tilskuere og blev benyttet til både skuespil og gladiatorkampe.
 • Forum Romanum: Beliggende bag Colosseum er denne centrale plads i antikkens Rom. Her første de fleste veje til og deraf kommer ”alle veje fører til Rom”. Her lå templer, handelscenter, markedsplads og i det nordvestlige hjørne lå folkeforsamlingen hvor love blev vedtaget.
 • Den Spanske Trappe: Trappen er grundlagt ved den spanske ambassade og blev oprindeligt designet for at lave en sammenhæng med Trinitatis-kirken og området nedenfor. Nu er det et sted som alle skal forbi. Sæt dig på trappen og nyd det hektiske liv af turister og romere.
 • Vatikanet: Verdens mindste stats med verdens største kirke. Med en fødselsrate på nul og et indbyggerantal der svinger fra 500-1000 personer bestemmer paven over denne lille stat i centrum af Rom.
 • Peterskirken: En af verdens største kirke og hjemsted for paven. Den er bygget på stedet hvor en af Jesu disciple Peter blev korsfæstet. Man kan guidet rundtur i kirken.
 • Trevifontænen: Romerne hævder at dette er verdens mest populære springvand. Trevifontænen blev berømt da den var med i Fellinis film ”La Dolce Vita” hvor hovedpersonen badede i vandet. Det anbefales at man kun smider en mønt i springvandet og siger traditionen at man kommer tilbage til Rom.
 • Pantheon: Pantheon er et tempel for alle guder og det bedst bevarede monument fra det gamle Rom. Det er opført i 27 før Kristi fødsel og senere ombygget. Eneste lyskilde er den cirkelrunde åbning i kuplens top.
 • Piazza Del Popolo: En af Roms store pladser med hyggelige, historiske cafeer og ude-liv.  Pladsen er bilfri og på midten står den 24 meter høje obelisk. Obelisken er fra år 1.200 før Kristi fødsel men blev bragt til pladsen i år 1589. Pladsen er kendt fra det litterære mesterværk Fra Piazza del Popolo af Vilhelm Bergsøe.
 • Trastevere: Gå en tur langs floden Tiberen som skærer igennem Rom og udforsk den vestlige del af byen. Her findes det autentisk Rom med loppemarkedet ved Porta Portese (efter sigende Italiens største), den Botaniske Have, de mange smukke kirker og de gode spisesteder.
 • Roms Bymuseum: Museo di Roma ligger lige syd for Piazza Navona og giver et godt indblik i Roms bys historie. Selve museet ligger i smukke bygninger.
 • Endagstur til Pompeji og Vesuv

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Rom samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Rom:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Rom kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Rom. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i Rom og andre italienske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden for det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Rom. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk eller italiensk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Italien.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Italien og Rom.
 • Foredrag om Romertiden og dens indvirkning på resten af verden.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Italiens og Roms økonomiske og sociale forhold.
 • Foredrag om Italiens udfordring med indvandring og asylansøgere
Anbefalede fagområder

Rom kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Rom, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk