100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Rom

Rom – Seværdigheder

Seværdigheder i Rom

Rom blev ikke bygget på én dag og selvom alle veje fører dertil, så er byen så fyldt med vidunderlige seværdigheder, kunst og arkitektur, kulturelle udstillinger og meget mere, at byen vil gentage med at forbløffe dig. Rom dækker de fleste ønsker og behov for grupperejser. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Rom:

 • Colosseum: Roms mest berømte og mest besøgte seværdighed. Dette store amfiteater havde plads til 55.000 tilskuere og blev benyttet til både skuespil og gladiatorkampe.
 • Forum Romanum: Beliggende bag Colosseum er denne centrale plads i antikkens Rom. Her første de fleste veje til og deraf kommer ”alle veje fører til Rom”. Her lå templer, handelscenter, markedsplads og i det nordvestlige hjørne lå folkeforsamlingen hvor love blev vedtaget.
 • Den Spanske Trappe: Trappen er grundlagt ved den spanske ambassade og blev oprindeligt designet for at lave en sammenhæng med Trinitatis-kirken og området nedenfor. Nu er det et sted som alle skal forbi. Sæt dig på trappen og nyd det hektiske liv af turister og romere.
 • Vatikanet: Verdens mindste stats med verdens største kirke. Med en fødselsrate på nul og et indbyggerantal der svinger fra 500-1000 personer bestemmer paven over denne lille stat i centrum af Rom.
 • Peterskirken: En af verdens største kirke og hjemsted for paven. Den er bygget på stedet hvor en af Jesu disciple Peter blev korsfæstet. Man kan guidet rundtur i kirken.
 • Trevifontænen: Romerne hævder at dette er verdens mest populære springvand. Trevifontænen blev berømt da den var med i Fellinis film ”La Dolce Vita” hvor hovedpersonen badede i vandet. Det anbefales at man kun smider en mønt i springvandet og siger traditionen at man kommer tilbage til Rom.
 • Pantheon: Pantheon er et tempel for alle guder og det bedst bevarede monument fra det gamle Rom. Det er opført i 27 før Kristi fødsel og senere ombygget. Eneste lyskilde er den cirkelrunde åbning i kuplens top.
 • Piazza Del Popolo: En af Roms store pladser med hyggelige, historiske cafeer og ude-liv.  Pladsen er bilfri og på midten står den 24 meter høje obelisk. Obelisken er fra år 1.200 før Kristi fødsel men blev bragt til pladsen i år 1589. Pladsen er kendt fra det litterære mesterværk Fra Piazza del Popolo af Vilhelm Bergsøe.
 • Trastevere: Gå en tur langs floden Tiberen som skærer igennem Rom og udforsk den vestlige del af byen. Her findes det autentisk Rom med loppemarkedet ved Porta Portese (efter sigende Italiens største), den Botaniske Have, de mange smukke kirker og de gode spisesteder.
 • Roms Bymuseum: Museo di Roma ligger lige syd for Piazza Navona og giver et godt indblik i Roms bys historie. Selve museet ligger i smukke bygninger.
 • Endagstur til Pompeji og Vesuv

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Rom samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk