100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Rom

Rom – Hoteller

Billig overnatning i Rom

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Rom. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Italiens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Rom:

Hostel Generator Rome: 
Generator Rome er et design-hostel i absolut centrum af Rom, lige ved siden af Termini togstation og med en kort gåtur til Colosseum. Der er også metro station tæt ved. Generator Rome har lækkert fællesområde, cafe, bar og gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Generator Rome

Hostel Yellow Rome: 
Hostel Yellow Rome ligger i den centrale del af Rom, tæt ved Termini togstation og med en kortere gåtur til Colosseum. Metrostationen Castro Pretorio ligger lige ved siden af og fører dig lidt rundt til alle Roms seværdigheder. Hostellet har lækkert fællesområde, musikscene, cafe og restaurant samt gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Yellow Rome

Hotel Center: 
Hotel Center ligger lige ved Termini togstation med en kort gåtur til Colosseum. Det er altså en placering i absolut centrum af Rom. Hotellet tilbyder alle værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Hostel Center er et rigtig godt bud på god men billig overnatning i Rom.

Hjemmeside: Hotel Center Rome

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Arenula: 
Hotel Arenula ligger i centrum af Rom med kort gåafstand til Pantheon og Campo Di´ Fiori. Der er også kort afstand til Forum Romanum, Colosseum og Piazza Navona. Alle værelserne har eget bad og toilet, tv, WIFI og aircondition. På hotellet er der mødefaciliteter og mulighed for roomservice. Dette hotel er ideelt til grupper hvor budgettet er begrænset, men hvor der stadig ønskes overnatning i dobbeltværelser med yderst central beliggenhed.

Hjemmeside: Hotel Arenula

Best Western Plus Hotel Universo: 
Det 4-stjernde Best Western Universo ligger i centrum af Rom, tæt ved Termini stationen. Herfra er der kort til mange af Roms seværdigheder ligesom Termini metrostation er lige ved hotellet. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, airconditioning og minibar. På hotellet er der restaurant, fitness-center og gode mødefaciliteter. Dette hotel er perfekt til en grupperejse med et større budget og hvor kvalitet og beliggenhed er vigtigt ligesom det er perfekt til en firmarejse hvor gode mødefaciliteter er nødvendige.

Hjemmeside: Best Western Plus Hotel Universo

Hotel Navona Palace 
Det 5-stjernde Hotel Navona Palace ligger i absolut centrum af Rom, tæt ved den berømte Piazza Navona. Herfra er der gåafstand til mange af Roms seværdigheder og i selve området er der masser af gode hyggelige restauranter og cafeer. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, airconditioning og roomservice. På hotellet er der fitness-område, spa-og wellness samt mulighed for at benytte mødefaciliteter. Dette hotel er perfekt til en grupperejse med et stort budget og hvor kvalitet og beliggenhed er yderst vigtigt. Her kan man virkelig nyde alle Roms muligheder.

Hjemmeside: Hotel Navona Palace

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk