100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Paris

Paris – Hoteller

Billig overnatning i Paris

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Paris. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Paris bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Paris:

Hostel Generator Paris: 
Hostel Generator ligger i det 10. arrondissement i Paris, tæt ved Canal Saint-Martin og Buttes-Chaumont Park. Fra stationen Gare du Nord tager det cirka 15 til fods til hostellet og lige overfor ligger metrostation Colonel Fabien. Der er fint fællesområde, orangeri, club i kælderen, tagterrasse med cafe og oversigt over Montmartre og Sacre-caeur samt gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-10 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Generator Paris

Hostel Vintage: 
Hostel Vintage ligger i det 9. arrondissement i Paris med cirka 200m til Gare du Nord. Metrostation Anvers ligger lige ved hostellet. Der er fint fællesområde, gratis WIFI og en gennemført udsmykning i vintage stil. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Vintage

Hostel Young & Happy: 
Hostel Young & Happy ligger i Latinerkvarteret i Paris og tæt ved Montparnasse. Metrostation Place Monge og Parken Le Jardin du Luxembourg ligger lige ved hostellet. Der er fint fællesområde og gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Young & Happy

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Des Arts Bastille: 
Det to-stjernede Hotel Des Arts Bastille ligger i 11. arrondissement med kort afstand til Bastillepladsen samt Bastille-operaen. Selve området føles meget som det “ægte” Paris og der er flere restauranter tæt ved. 200m fra hotellet ligger metrostation Charonne som går direkte til Eiffel-tårnet. Med metroen kan alle Paris seværdigheder nåes. Der er hyggeligt fællesområde og gratis WIFI. Alle hotellets værelser er med eget bad og toilet. Hotellet udgør en perfekt base for en gruppe som rejser på et lavere budget, men som stadig vil have pariserstemning.

Hjemmeside: Hotel Des Arts Bastille

Hotel Opera Cadet: 
Det 4-stjernede Hotel Opera Cadet ligger i centrum af Paris i det 9. arrondissement også kaldet opera-distriktet. Tæt på hotellet ligger Gallerierne Lafayette og Printemps, Grand Boulevard og selvfølgelig Opera Garnier. Metrostationen Cadet ligger 50m væk, mens Gare du Nord og Gare de l´Est ligger cirka 10 til fods væk.  Alle værelserne har fladskærm, WIFI,  aircondition, minibar, og safe. På hotellet er der loungebar, mødefaciliteter, roomservice og udendørs terrasse. Dette hotel er ideelt til grupper med ønske om central beliggenhed og en god kvalitet.

Hjemmeside: Hotel Opera Cadet

Mercure Paris Centre Tour Eiffel: 
Det 4-stjernede Mercure Paris Centre Tour Eiffel ligger i centrum af Paris tæt ved Eiffel-tårnet. RER-toget og metro ligger tæt ved hotellet.  Alle værelserne har fladskærm, WIFI,  aircondition, minibar, safe og kaffe/ the faciliteter. På hotellet er der restaurant, bar, gode mødefaciliteter, roomservice og fitness-område. Dette hotel er ideelt til grupper med ønske om central beliggenhed og en god kvalitet.

Hjemmeside: Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser