100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Paris

Billig Studietur til Paris

Billig studietur til Paris

Byernes by er en klassiker, når der skal vælges rejsemål for skolerejser og en billig studietur til Paris. Det er bestemt ikke uden grund, at Paris har fået dette kælenavn, da I her kan opleve alt fra oplyste bygningsmonumenter til friske franske baguettes.

Atraktioner:

Paris byder på mange storslåede bygninger, Eiffeltårnet, Notre Dame, den nye og den gamle Triumfbue, bare for at nævne nogle få. Når turen er gået til Paris, er et “must-see” Louvre, et kunstmuseum, hvor I blandt andet kan se Mona Lisa. Tag på bådtur på Seinen og oplev Paris fra en ny vinkel.

Versailles

Har I en halv eller hel dag, bør I overveje en tur til det berømte Versailles Slot. Slottet er oprindeligt bygget som et jagtslot af Ludvig 13., og er opført i klassisk barokstil, og det har været inspiration for mange andre europæiske barokslotte.

Har I lyst til at prøve noget anderledes på jeres storbyferie, så kan kloakmuseet være et interessant forslag, da I her har mulighed for at se Paris’ kloaksystem.

Billig studietur til Paris:

Vi tilbyder billig studietur til Paris med fly og bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Paris, eksempelvis guidede ture rundt i byen, tur i Eiffeltårnet, sejltur på Sienen,  Spreckelsens Triumfbue, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig studietur til Paris.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Paris som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på skolerejser og studieture til Paris

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på skolerejser og studieture til Paris i både høj- og lavsæson, samt med fly og bus. For studieture vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Paris 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.898

kr. 1.998

kr. 1.898

70 personer

kr. 1.748

kr. 1.848

kr. 1.748

Ekstra nat

fra kr. 258

fra kr. 298

fra kr. 258

Rutebus til Paris 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.748

kr. 1.848

kr. 1.748

Ekstra nat

fra kr. 258

fra kr. 298

fra kr. 258

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Paris på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Flyrejse til Paris 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.848

kr. 2.198

kr. 1.848

Ekstra nat

kr. 258

kr. 298

kr. 258

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Paris

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Paris. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Paris bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Paris:

Hostel Generator Paris: 
Hostel Generator ligger i det 10. arrondissement i Paris, tæt ved Canal Saint-Martin og Buttes-Chaumont Park. Fra stationen Gare du Nord tager det cirka 15 til fods til hostellet og lige overfor ligger metrostation Colonel Fabien. Der er fint fællesområde, orangeri, club i kælderen, tagterrasse med cafe og oversigt over Montmartre og Sacre-caeur samt gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-10 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Generator Paris

Hostel Vintage: 
Hostel Vintage ligger i det 9. arrondissement i Paris med cirka 200m til Gare du Nord. Metrostation Anvers ligger lige ved hostellet. Der er fint fællesområde, gratis WIFI og en gennemført udsmykning i vintage stil. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Vintage

Hostel Young & Happy: 
Hostel Young & Happy ligger i Latinerkvarteret i Paris og tæt ved Montparnasse. Metrostation Place Monge og Parken Le Jardin du Luxembourg ligger lige ved hostellet. Der er fint fællesområde og gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Young & Happy

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Des Arts Bastille: 
Det to-stjernede Hotel Des Arts Bastille ligger i 11. arrondissement med kort afstand til Bastillepladsen samt Bastille-operaen. Selve området føles meget som det “ægte” Paris og der er flere restauranter tæt ved. 200m fra hotellet ligger metrostation Charonne som går direkte til Eiffel-tårnet. Med metroen kan alle Paris seværdigheder nåes. Der er hyggeligt fællesområde og gratis WIFI. Alle hotellets værelser er med eget bad og toilet. Hotellet udgør en perfekt base for en gruppe som rejser på et lavere budget, men som stadig vil have pariserstemning.

Hjemmeside: Hotel Des Arts Bastille

Hotel Opera Cadet: 
Det 4-stjernede Hotel Opera Cadet ligger i centrum af Paris i det 9. arrondissement også kaldet opera-distriktet. Tæt på hotellet ligger Gallerierne Lafayette og Printemps, Grand Boulevard og selvfølgelig Opera Garnier. Metrostationen Cadet ligger 50m væk, mens Gare du Nord og Gare de l´Est ligger cirka 10 til fods væk.  Alle værelserne har fladskærm, WIFI,  aircondition, minibar, og safe. På hotellet er der loungebar, mødefaciliteter, roomservice og udendørs terrasse. Dette hotel er ideelt til grupper med ønske om central beliggenhed og en god kvalitet.

Hjemmeside: Hotel Opera Cadet

Mercure Paris Centre Tour Eiffel: 
Det 4-stjernede Mercure Paris Centre Tour Eiffel ligger i centrum af Paris tæt ved Eiffel-tårnet. RER-toget og metro ligger tæt ved hotellet.  Alle værelserne har fladskærm, WIFI,  aircondition, minibar, safe og kaffe/ the faciliteter. På hotellet er der restaurant, bar, gode mødefaciliteter, roomservice og fitness-område. Dette hotel er ideelt til grupper med ønske om central beliggenhed og en god kvalitet.

Hjemmeside: Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Seværdigheder i Paris

Byernes by, Paris er en klassiker, når der skal vælges destination for studieturen. Det er bestemt ikke uden grund, at Paris har fået dette kælenavn, da I her kan opleve alt fra oplyste bygningsmonumenter til friske franske baguettes. Her er nogle ar de største attraktioner og seværdigheder i Paris:

 • Eiffeltårnet: Med sine godt 300 meter og 1665 trappetrin er Eiffeltårnet et af verdens mest ikoniske bygningsværker.  Det blev bygget til verdensudstillingen i 1889 og var verdens højeste bygning indtil Empire State Building blev bygget i 1931. Tag en tur op i tårnet og nyd den fantastiske udsigt over hele Paris. Hvis højdeskrækken melder sig, så blev nede og nyd synet samt slap af i parken Champ-de-Mars som omkranser Eiffeltårnet. En af de mest berømte seværdigheder i Paris.
 • Champs-Elysee: Den store boulevard med de brede fortove er især kendt som afslutning på Tour de France. Her er forretninger, biografer og masser af liv i cafeerne og restauranterne. Øverst er Triumfbuen mens Louvre er i den anden ende.
 • Latinerkvarteret: Kvarteret i 5. og dele af 1., 4. og 13. arrondissement er blandt Paris mest kendte. Uanset hvornår man kommer, dag eller aften, sommer eller vinter, så er der liv i de små sidegader med cafeer og velbesøgte forretninger. Her ligger også universitetet og området var centrum for både Pariserkommunen i 1871 og studenteroprøret i 1968.
 • Louvre: Så stort, så berømt og så meget at se, på verdens mest kendte museum.  Her er over 200.000 kunstværker med bland andet Leonardo da Vincis ”Mona Lisa” og skulpturen ”Venus fra Milo”.
 • Notre-Dame: På øen Ile de la Cité i Sienen i midten af Paris ligger den berømte katedral Notre-dame. Den er påbegyndt i 1163 of færdiggjort i 1345. Der kan nemt være 6500 mennesker til messe i kirken. Notre-Dame er især kendt fra Victor Hugos ”Klokkeren fra Notre-Dame” samt at de var her at Napoleon kronede sig selv til kejser af Frankrig.
 • Montmartre: Et af Paris mest populære områder. i 1800-taller var Montmartre en hyggelig forstad til Paris. Her stod møllerne stadig og fordi det var billigt at bo her, så flyttede kunstnere, studerende, forfattere og andre spændende typer hertil. Både Van Gogh, Picasso og Dali har boet her. Montmartre havde allerede dengang et ry for at her levede man livet!
 • Sacre Coeur: Den hvide kirke på toppen af Montmartre-bakke kan ses over det meste af Paris. Kirken er ikke ældre end Eiffeltårnet og blev bygget før at ære de mange faldne i både den fransk-preussiske krig samt pariserkommunen. På trappen foran kirken er der flot udsigt over Paris og i området ligger der mange hyggelige restauranter og cafeer.
 • Bastille-kvarteret: Når mørket sænker sig, så er området omkring Bastille-pladsen blandt Paris mest livlige. Det gamle arbejderkvarter tiltrækker nu de folk, som tidligere havde råd til at være i Latinerkvarteret og siden på Montparnasse og Montmartre. Place de Bastille er blevet et af Paris nye centre hvilket til dels skyldes den nye opera.
 • Versailles: Solkongen Louis den 14. udbyggede det mindre jagtslot til at blive datidens største og prægtigste slot. Hoffet udgjorde en helt ekstravagant luksus med omkring 20.000 personer til at varte kongen op. Tag en tur ud og se slottet men husk at komme tidligt, da køen ellers kan være lang.
 • Monets haver: Cirka 50km nordvest for Paris ligger Claude Monets berømte have. Her malede Monet de kendte billeder af åkanderne og den japanske bro. Man kan besøge haven og se alle de pragtfulde blomster og selve huset hvor Monets boede med sin familie.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Paris samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Paris:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Paris kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en rigtig dygtig og seriøs partner i Paris. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og andre faglige besøg i Paris og andre franske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Paris. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk og fransk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Frankrig.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Frankrig og Paris.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Frankrig og Paris økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Paris kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Paris, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk