100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Teplice

Billig skolerejse til Teplice

Billig skolerejse til Teplice

Tag på studietur eller grupperejse til det spændende Teplice, der både byder på kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Vi sørger for en billig skolerejse til Teplice – med prisgaranti.

Kurbyen Teplice ligger i en dalsænkning mellem Krušné Hory bjergene og De Bøhmiske Mellembjerge (Ceské Stredohorí) – ikke langt fra grænsen til Tyskland. Teplice har ca. 50.000 indbyggere.

Kurophold

Teplice er et af de ældste, men også mest moderne kursteder i Europa. Allerede for 2.000 år siden kendte man til Teplice-dalens helbredende kilder, idet der er gjort fund af romerske og keltiske mønter i området. Senere blev området beboet af slaviske stammer, som også benyttede de helsebringende kilder. I nyere tid har folk fra alle dele af Europa valfartet til kurbadene i Teplice.

Teplices storhedstid som kurby var fra 1800-tallet og indtil 2. Verdenskrigs slutning. Efter 2. Verdenskrig, hvor Tjekkoslovakiet blev kommunistisk, gik byen i forfald og mistede en del af sin charme. Efter kommunismens fald har Teplice imidlertid genrejst sig som kurby. Og da ikke alle igen har fået øjnene op for byens potentiale, er det et billigt sted at tage på kurophold.

Mineralvandet i kurbadene indeholder flour samt en stor mængde sporstoffer og ædelmetaller, hvorved vandet har en positiv effekt på sygdomme i blodomløbet, bevæge- og nerveapparatet. Den vigtigste kurbehandling er varme bade og bevægebehandling i varmt mineralvand.

Aktiviteter

Af andre aktiviteter end kurbade, så kan Teplice byde på golf, fitness, tennis, vandland, squash, ridehal, cykeludlejning, Krušnéhoryteater, opera, ballet, skuespil.

Billig skolerejse til Teplice:

Vi tilbyder en billig skolerejse til Teplice med bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Teplice, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på byens kurbade, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig skolerejse til Teplice. Et besøg kan kombineres med tur til Prag eller Dresden.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Teplice som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Teplice

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på skolerejser og studieture til Teplice i både høj- og lavsæson. For skolerejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Teplice 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.448

kr. 1.548

kr. 1.448

70 personer

kr. 1.348

kr. 1.448

kr. 1.348

Ekstra nat

fra kr. 168

fra kr. 198

fra kr. 168

Inkluderet i prisen
 • Transport med bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Teplice

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Teplice. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tjekkiets bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser/ Grupperejser/ Firmarejser:

Til alle former for grupperejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Teplice:

Hotel Panorama: 
Hotel Panorama ligger i udkanten af det centrale Teplice med cirka 1 km til centrum. Hotellet har restaurant, bar og wellness-område. Der er WIFI i receptionen og restauranten. Alle værelser er med eget bad, balkon og tv. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Panorama

Hotel Zlaty Kriz: 
Hotel Zlaty Kriz ligger lige udenfor absolut centrum af Teplice. Hotellet har restaurant med udendørs servering og WIFI. Der er WIFI i receptionen og restauranten. Alle værelser er med eget bad, tv og Internet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Zlaty Kriz

Hotel Richmond Teplice: 
Det 3-stjernede Hotel Payer ligger i absolut centrum af Teplice, tæt ved byens parker og spa-områder. Hotellet har cafe/ bar, mulighed for at benytte mødelokale og gratis WIFI. Alle værelser er med eget bad, tv, aircondition og køleskab. Typisk bor der 2-4 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Richmond Teplice

Hotel Payer: 
Det 4-stjernede Hotel Payer ligger i absolut centrum af Teplice. Hotellet har restaurant med udendørs servering, mulighed for at benytte mødelokale, gratis WIFI og roomservice. Alle værelser er med eget bad, tv, aircondition og minibar. Typisk bor der 2-3 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Payer

Seværdigheder i Teplice:

Teplice giver mulighed for at nyde kurbade og storslået natur. I området er der mulighed for at dyrke sportslige aktiviteter ligesom en dagstur til Prag eller Dresden også er mulig. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Teplice:

 • Kurbade: Teplices storhedstid som kurby var fra 1800-tallet og indtil 2. Verdenskrigs slutning. Efter kommunismens sammenbrud i 1989 blomstrer byen igen som populært rejsemål til kurbade.
 • Botanicka Zahrada: Teplice Botaniske have
 • Besøg på folkeskole eller anden offentlig insitution: med eller uden guide
 • Rundtur i Teplice: Byrundtur til fods med guide.
 • Duchov: Syv kilometer fra Teplice ligger denne lille by hvor den italienske super-elsker Giovanni Casanova i år 1785 trak sig tilbage for at skrive sine memoirer. Bordet hvor han skrev det, kan stadig ses. Casanova tilbragte resten af sit liv i Duchov og døde her.
 • Endagstur til Prag: kan kombineres med en byrundtur eller bådtur med dansktalende guide os spisning.
 • Theresienstadt: Tur til byen Terezin hvor blandt andet danske statsborgere blev interneret under 2. verdenskrig. Rundtur med dansktalende guide.
 • Aktiv ferie: udforsk området med fysiske aktiviteter, såsom kano, hiking, mountainbike, High-rope, rapelling m.v.
 • Dagstur til Dresden: Dresden er kun 70 km fra Teplice og perfekt til en éndagstur.
 • Slotsruinerne Kysperk: Ligger udenfor Teplice og disse slotsruiner er åbne for offentligheden.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Teplicesamt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Teplice:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Teplice kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Tjekkiet. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i Teplice og andre tjekkiske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden for det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Teplice og omegn. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Tjekkiet.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Tjekkiet og Teplice, med den korte afstand til Tyskland.
 • Foredrag om Tjekkiets tid under kommunismen.
 • Byrundtur med fokus på byens fotid og genopståede nutid som kurby.
 • Foredrag om Tjekkiets og Teplices økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Teplice kan anbefales til mange slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program som også kan indeholde aktiviteter med fysisk udfoldelse:

Idræt:

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Teplice, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk