100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Teplice

Teplice – Priser

Billige priser på grupperejser og studieture til Teplice

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Teplice i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Teplice 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.448

kr. 1.548

kr. 1.448

70 personer

kr. 1.348

kr. 1.448

kr. 1.348

Ekstra nat

fra kr. 168

fra kr. 198

fra kr. 168

Inkluderet i prisen
  • Transport med bus tur/ retur.
  • Overnatning med morgenmad
  • 24 timers nødtelefon
  • Egen personlig rejsekonsulent
  • Forslag til Program
  • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Teplice

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Teplice. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tjekkiets bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser/ Grupperejser/ Firmarejser:

Til alle former for grupperejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Teplice:

Hotel Panorama: 
Hotel Panorama ligger i udkanten af det centrale Teplice med cirka 1 km til centrum. Hotellet har restaurant, bar og wellness-område. Der er WIFI i receptionen og restauranten. Alle værelser er med eget bad, balkon og tv. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Panorama

Hotel Zlaty Kriz: 
Hotel Zlaty Kriz ligger lige udenfor absolut centrum af Teplice. Hotellet har restaurant med udendørs servering og WIFI. Der er WIFI i receptionen og restauranten. Alle værelser er med eget bad, tv og Internet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Zlaty Kriz

Hotel Richmond Teplice: 
Det 3-stjernede Hotel Payer ligger i absolut centrum af Teplice, tæt ved byens parker og spa-områder. Hotellet har cafe/ bar, mulighed for at benytte mødelokale og gratis WIFI. Alle værelser er med eget bad, tv, aircondition og køleskab. Typisk bor der 2-4 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Richmond Teplice

Hotel Payer: 
Det 4-stjernede Hotel Payer ligger i absolut centrum af Teplice. Hotellet har restaurant med udendørs servering, mulighed for at benytte mødelokale, gratis WIFI og roomservice. Alle værelser er med eget bad, tv, aircondition og minibar. Typisk bor der 2-3 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Payer

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk