100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Teplice

Teplice – Hoteller

Billig overnatning i Teplice

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Teplice. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tjekkiets bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser/ Grupperejser/ Firmarejser:

Til alle former for grupperejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Teplice:

Hotel Panorama: 
Hotel Panorama ligger i udkanten af det centrale Teplice med cirka 1 km til centrum. Hotellet har restaurant, bar og wellness-område. Der er WIFI i receptionen og restauranten. Alle værelser er med eget bad, balkon og tv. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Panorama

Hotel Zlaty Kriz: 
Hotel Zlaty Kriz ligger lige udenfor absolut centrum af Teplice. Hotellet har restaurant med udendørs servering og WIFI. Der er WIFI i receptionen og restauranten. Alle værelser er med eget bad, tv og Internet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Zlaty Kriz

Hotel Richmond Teplice: 
Det 3-stjernede Hotel Payer ligger i absolut centrum af Teplice, tæt ved byens parker og spa-områder. Hotellet har cafe/ bar, mulighed for at benytte mødelokale og gratis WIFI. Alle værelser er med eget bad, tv, aircondition og køleskab. Typisk bor der 2-4 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Richmond Teplice

Hotel Payer: 
Det 4-stjernede Hotel Payer ligger i absolut centrum af Teplice. Hotellet har restaurant med udendørs servering, mulighed for at benytte mødelokale, gratis WIFI og roomservice. Alle værelser er med eget bad, tv, aircondition og minibar. Typisk bor der 2-3 personer på et værelse mens der også er mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Payer

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk