100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Prag

Grupperejse til Prag

Kom på en smuk grupperejse til Prag:

Søger I efter en grupperejse til Prag. En grupperejse til Prag er meget populært. Prag er en smuk by med mange muligheder, hvor du får muligheden for at opleve en lærerig rejse, næsten uanset hvilke interesser du har.

Rejsemægleren tilbyder grupperejser med transport med fly, bus og tog samt overnatning på vandrehjem, hostels, bådhoteller og hotellet i alle prisklasser. Vi har eget kontor i Prag  og egne danske guider. Vi har alle muligheder for at gøre jeres grupperejse til en succes.

Priser:

Nedenstående er prisindikationer for grupperejser til Prag med fly og bus i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at I i god tid bestiller jeres  grupperejse til Prag, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Prag 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.398

kr. 1.598

kr. 1.398

70 personer

kr. 1.298

kr. 1.498

kr. 1.298

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 198

fra kr. 158

Rutebus til Prag 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.298

kr. 1.498

kr. 1.298

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 198

fra kr. 158

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Prag på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Aarhus, Billund og Aalborg mod tillæg.

Flyrejse til Prag 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.598

kr. 1.898

kr. 1.598

Ekstra nat

kr. 158

kr. 198

kr. 158

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden
Hoteller:

Vi kan tilbyde alle former for overnatning til grupperejser til Prag. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier. Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med Tjekkiets bedste partner og derved har vi kontakt med alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser til Prag kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag:

Hotel City Centre: 
Hotel City Centre er et trestjernet hotel som vi anbefaler til alle vores studentergrupper. Hotellet ligger centralt i Prag og det er nemt at komme rundt til alle Prags attraktioner. Lige udenfor hotellet er der både sporvogne, metro og bus, ligesom gågaderne og det store shoppingcenter Palladium ligger tæt ved. Alle Hotel City Centres værelser har eget bad og toilet og der bor typisk 3-4 personer per værelse, mens lærerne har enkeltværelser. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel City Centre

Hotel Zlata Vaha: 
Hotel Zlata Vaha er et trestjernet hotel i absolut centrum af Prag og det er nemt at komme rundt til alle Prags attraktioner. Lige udenfor hotellet er der sporvogne ligesom Prags Hovedbanegård og metro er tæt ved. Der er en kort gåtur til Wencelspladsen med Nationalmuseet på toppen. Alle hotellets værelser har eget bad og toilet og der bor typisk 3-5 personer per værelse, mens lærerne har enkeltværelser. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Zlata Vaha

Hotel City Inn: 
Hotel City Inn er ligeledes et trestjernet hotel som vi anbefaler til alle vores studentergrupper. Hotellet er delvist renoveret i 2017 og ligger centralt i Prag. Det er nemt at komme rundt til alle Prags seværdigheder. Lige udenfor hotellet er der både sporvogne og metro, ligesom gågaderne og det store shoppingcenter Palladium ligger tæt ved. Der er flere gode og billige restauranter ved siden af hotellet. Alle værelserne har eget bad og toilet og der bor typisk 3-4 personer per værelse, mens lærerne har enkeltværelser. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel City Inn

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser til Prag for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Modra Ruze: 
Hotel Modra Ruze ligger i absolut centrum af Prag, lige ved bunden af Wencelspladsen og 2 min til Rådhuspladsen med det berømte Astronomiske Ur. Det er svært at få bedre beliggenhed i Prag. Alle værelserne har eget bad og toilet, fladskærm, WIFI og minibar. På hotellet er der lobby-bar med udendørs område samt gode mødefaciliteter. Dette hotel er ideelt til grupperejser til Prag hvor budgettet er begrænset, men hvor der stadig ønskes overnatning med en rigtig god beliggenhed. Lige udenfor hotellet er der fyldt med gode restauranter, barer og Prags seværdigheder.

Hjemmeside: Hotel Modra Ruze

Hotel Hilton Prague: 
Hotel Hilton Prague ligger i den centrale del af Prag med udsigt over floden og Prag by. Herfra er det kort afstand til absolut centrum af Prag. 3 min fra hotellet ligger metrostationen Florens  som nemt fører dig rundt til byens seværdigheder. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, kaffe/ the faciliteter, airconditioning og roomservice. På hotellet er der cafe og bistro, flere restauranter, Skybar (med udsigt over Prag), stort fitness-center og gode mødefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel Hilton Prague

Hotel President: 
Hotel Presidente ligger i absolut centrum af Prag med udsigt over floden og på den mest eksklusive shoppinggade. Det er placering tæt ved de fleste af Prags seværdigheder. Metro og sporvogn kører lige udenfore. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, kaffe/ the faciliteter, airconditioning og roomservice. På hotellet er der cafe og bistro, flere restauranter, pianobar, casino, stort fitness-center og gode mødefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel President

Seværdigheder:
 • Karlsbroen: På tjekkisk Karluv Most, er den mest berømte bro i Prag. Nyd historiens vingesus, stemningen samt den fantastiske udsigt til Prags Borg. På broen færdes turister, Prags borgere, gadehandlere, musikere, gøglere, tegnere mv. i hobetal, så her sker altid noget. Alle grupperrejser til Prag kommer anbefales at se Karlsbroen.
 • Prags Borg: Man kan ikke undgå at se Prags Borg da den ligger højt hævet over byen. Det er Prags mest berømte seværdighed og der er fri adgang til området. Her kan opleves vagtskifte og den store St. Vitus Katedral. Borgen er grundlagt i anden halvdel af 800-tallet. Ved Prags Borg ligger også det smukke Strahov-kloster som også er et besøg værd.
 • Týn kirken: Næsten beliggende på Rådhuspladsen (Staromestske namesti), men kun næsten, da der er en bygning lige foran kirken. Alligevel dominerer kirken Rådhuspladsen pga. dens høje tårne. Thyco Brahe ligger begravet i kirken. Hans gravsten, der er lavet af rødt marmor, står ved siden af alteret.
 • Krudttårnet: På tjekkisk Prasna Brana. Det er ligger lige ved siden af Obecni dum (Folkets Hus) og herfra starter mange ture. Dette gotiske tårn blev opført som en del af Prags bymur. I dag er der dog ikke meget tilbage af bymuren ud over Krudttårnet.
 • Folket Hus: Det smukke og renoverede Obecni dum (Folkets Hus) er beliggende lige ved siden af Krudttårnet. Folkets Hus, der er bygget i jugendstil, huser en række forskellige foretagender. Der findes blandt andet skiftende kunstudstillinger, restaurant, vinkælder og en yderst populær café. Fra balkonen blev den tjekkeslovakiske republik udråbt i 1918.
 • Det Astronomiske Ur: Midt på Rådhuspladsen samles flokke af turister for at se timeslaget for det Astronomiske Ur i Prag. Uret kan dateres helt tilbage til år 1410 og når klokken slår hel, så åbner de små døre sig og de 12 apostle kommer frem. Den rige mand rasler med guldet og døden nikker med hovedet. Til sidst galer hanen, dørene lukker og turister klapper.
 • Josefov: Her i Prags jødiske bydel Josefov boede jøderne i tusind år og man kan stadig besøge den ældste synagoge i Centraleuropa, den jødiske kirkegård og Det Gamle Rådhus. Både byfornyelse, stigende huspriser og især nazisternes  systematiske udryddelse har reduceret det jødiske samfund fra cirka 50.000til nu kun cirka 1000 personer. I selve tragedien bærer området dog stadig på en vis magi. Her ligger også Rudolfinum med Den Tjekkiske Filharmoni og hvor en koncert i særklasse kan anbefales.
Ture med guide:
 • Theresienstadt: Byen ligger nord for Prag og blev under 2. verdenskrig omdannet til en transitlejr for jødiske fanger herunder også danskere. Det er en stærk oplevelse at besøge Theresienstadt og bør indgå i alle grupperejser til Prag. Lejren ligger på vejen til og fra Danmark og busrejsende kan med fordel lægge besøget på ud- eller hjemrejse.
 • Byrundtur i Prag: Turen starter under uret ved Krudtårnet (Prasna Brana) på Republikpladsen (Namesti Republiky). Den dansktalende guide fører gruppen forbi Krudttårnet, igennem den gamle bydel og ned til Karlsbroen. Undervejs passeres Centraleuropas ældste universitet, Stænderteatret, Týnkirken, rådhustårnet med det astronomiske ur samt den jødiske bydel. Turen giver et godt overblik over den gamle bydel i Prag, og man får mange praktiske informationer. Turen er til fods.
 • Bådtur: Se Prag fra vandsiden. Bådturen er en hyggelig sejltur af to timers varighed på floden Moldau, som slynger sig smukt gennem Prag. Fra sejlturens udgangspunkt sejler vi forbi Karlsbroen, igennem en af Prags mange sluser og videre ned i den sydlige del af byen. Det giver et godt overblik over byen, den danske guide fortæller om Prag og de seværdigheder der sejles forbi samt der vil være mad og drikke.
Faglige besøg:

Vi ved hvor vigtigt et fagligt program kan være for en vellykkede grupperejse til Prag og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med Tjekkiets og Prags bedste partner. Det gør os i stand til at tilbyde mange forskellige former for arrangementer i Prag og andre tjekkiske byer såsom Teplice, Cesky Raj (også kaldet Det Tjekkiske Paradis), Cesky Krumlov og kurbyen Karlovy Vary. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden for det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i og omkring Prag. Her er nogle af de muligheder som vi tilbyder til en grupperejse til Prag:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle af de muligheder som vi tilbyder med en grupperejse til Prag:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Tjekkiet.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Tjekkiet og Prag.
 • Foredrag om Tjekkiets tid under kommunismen.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Tjekkiets og Prags økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Prag kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en grupperejse til Prag. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD OM EN GRUPPEREJSE TIL PRAG

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk