100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser til Prag

Prag – Hoteller

Billig overnatning i Prag

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Prag. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med Tjekkiets bedste partner og derved har vi kontakt med alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejse kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Prag:

Hotel City Centre: 
Hotel City Centre er et trestjernet hotel som vi anbefaler til alle vores studentergrupper. Hotellet ligger centralt i Prag og det er nemt at komme rundt til alle Prags attraktioner. Lige udenfor hotellet er der både sporvogne, metro og bus, ligesom gågaderne og det store shoppingcenter Palladium ligger tæt ved. Alle Hotel City Centres værelser har eget bad og toilet og der bor typisk 3-4 personer per værelse, mens lærerne har enkeltværelser. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel City Centre

Hotel Zlata Vaha: 
Hotel Zlata Vaha er et trestjernet hotel i absolut centrum af Prag og det er nemt at komme rundt til alle Prags attraktioner. Lige udenfor hotellet er der sporvogne ligesom Prags Hovedbanegård og metro er tæt ved. Der er en kort gåtur til Wencelspladsen med Nationalmuseet på toppen. Alle hotellets værelser har eget bad og toilet og der bor typisk 3-5 personer per værelse, mens lærerne har enkeltværelser. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Zlata Vaha

Hotel City Inn: 
Hotel City Inn er ligeledes et trestjernet hotel som vi anbefaler til alle vores studentergrupper. Hotellet er delvist renoveret i 2017 og ligger centralt i Prag. Det er nemt at komme rundt til alle Prags seværdigheder. Lige udenfor hotellet er der både sporvogne og metro, ligesom gågaderne og det store shoppingcenter Palladium ligger tæt ved. Der er flere gode og billige restauranter ved siden af hotellet. Alle værelserne har eget bad og toilet og der bor typisk 3-4 personer per værelse, mens lærerne har enkeltværelser. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel City Inn

Grupperejse/ Firmarejser:

Til grupperejse for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Modra Ruze: 
Hotel Modra Ruze ligger i absolut centrum af Prag, lige ved bunden af Wencelspladsen og 2 min til Rådhuspladsen med det berømte Astronomiske Ur. Det er svært at få bedre beliggenhed i Prag. Alle værelserne har eget bad og toilet, fladskærm, WIFI og minibar. På hotellet er der lobby-bar med udendørs område samt gode mødefaciliteter. Dette hotel er ideelt til grupper hvor budgettet er begrænset, men hvor der stadig ønskes overnatning med en rigtig god beliggenhed. Lige udenfor hotellet er der fyldt med gode restauranter, barer og Prags seværdigheder.

Hjemmeside: Hotel Modra Ruze

Hotel Hilton Prague: 
Hotel Hilton Prague ligger i den centrale del af Prag med udsigt over floden og Prag by. Herfra er det kort afstand til absolut centrum af Prag. 3 min fra hotellet ligger metrostationen Florens  som nemt fører dig rundt til byens seværdigheder. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, kaffe/ the faciliteter, airconditioning og roomservice. På hotellet er der cafe og bistro, flere restauranter, Skybar (med udsigt over Prag), stort fitness-center og gode mødefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel Hilton Prague

Hotel President: 
Hotel Presidente ligger i absolut centrum af Prag med udsigt over floden og på den mest eksklusive shoppinggade. Det er placering tæt ved de fleste af Prags seværdigheder. Metro og sporvogn kører lige udenfore. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, kaffe/ the faciliteter, airconditioning og roomservice. På hotellet er der cafe og bistro, flere restauranter, pianobar, casino, stort fitness-center og gode mødefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel President

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk